NEWS

ANNUAL FDI CONFERENCE - "The best FDI practices in Central and South Eastern Europe”

22/05/2017

Pozivamo Vas na međunarodnu konferenciju o izravnim stranim ulaganjima koju organizira Udruženje stranih ulagača u Republici Hrvatskoj i Deloitte Hrvatska.

Ovogodišnja konferencija bit će organizirana pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović,  te će dati značajan doprinos naporima hrvatske Predsjednice i hrvatske Vlade koji su izrazili svoju snažnu volju za poticanje inozemnih ulaganja i poboljšanje investicijske klime u Hrvatskoj.
Konferencija će se održati u ponedjeljak, 5. lipnja 2017. u Zagrebu, u hotelu Esplanade, Mihanovićeva ulica 1, od 9:00 sati.
Konferencija će okupiti stručnjake koji će predstaviti politiku izravnih stranih ulaganja i strategiju ulaganja koju provodi šest država iz srednje i jugoistočne Europe: Bugarska, Češka, Mađarska, Poljska, Rumunjska i Slovačka. Nakon toga uslijediti će panel na kojem će sudjelovati potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske dr.sc. Martina Dalić i predstavnici tvrtki-investitora koji će govoriti o tome kako Hrvatska može postati uspješnija u privlačenju ulaganja.

Na konferenciji će, zajedno s međunarodnim sudionicima, sudjelovati predstavnici hrvatskih ministarstava i vladinih institucija, poslovne zajednice, predstavnici diplomatskog zbora akreditiranih u Republici Hrvatskoj, medija i drugi sudionici iz hrvatskog javnog života.

Radujemo se Vašem sudjelovanju!

 

Prijave do 31. svibnja 2017 na e-mail office@www.ficc.hr ili tel. 095/777 3337

PROGRAM KONFERENCIJE