NOVOSTI O ČLANOVIMA

The Banker proglasio RBI bankom godine u Srednjoj i Istočnoj Europi

09/12/2016

The Banker

The Banker, stručni časopis koji izdaje Financial Times, proglasio je Raiffeisen Bank International AG (RBI) ‘Bankom godine u Srednjoj i Istočnoj Europi za 2016. godinu’. Time je ovaj renomirani časopis svoju regionalnu nagradu za Srednju i Istočnu Europu RBI-ju dodijelio već devet puta zaredom. Osim toga, pet regionalnih banaka kćeri RBI-ja dobile su naslov ‘banka godine’ u svojim državama.

‘Zadovoljan sam zbog nagrada jer njima The Banker odaje priznanje dobrom strateškom usmjerenju, tržišnom položaju i uspješnosti poslovanja, kao i širokoj lepezi proizvoda i usluga za stanovništvo i korporativne klijente u 14 država Srednje i Istočne Europe’, izjavio je predsjednik Uprave RBI-ja Karl Sevelda. ‘Tim nagradama stručni žiri ovoga časopisa također izražava uvažavanje prema dubokoj stručnosti, velikoj predanosti i vrhunskim postignućima naših djelatnika. Zbog toga izražavam duboku zahvalnost kolegama u cijeloj RBI Grupi.’

Banke mreže RBI-ja u Bjelorusiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj također su odabrane za ‘banke godine za 2016.’ u svojim državama. Nagrade su dodijeljene na svečanosti 7. prosinca u Londonu.

http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/455981/The-Banker-proglasio-RBI-bankom-godine-u-Srednjoj-i-Istocnoj-Europi.html